Projectes

L'IOC i l'ICE-UAB publiquem el web Idees en línia. Fa uns dies, vam llançar una iniciativa que pretenia posar el nostre granet de sorra en aconseguir que estudiants i docents de Catalunya poguessin finalitzar el curs amb la normalitat més grossa possible, malgrat que la situació no ho sigui gens de normal.

Vam demanar al professorat que ens fes arribar dubtes o reflexions al voltant de la virtualització de la seva pràctica docent, que havien hagut de fer de cop i volta i sense planificació. Si en alguna cosa podíem ajudar l'IOC als centres i docents era compartint la nostra experiència de més de 14 anys en educació en línia, per si podia ser d'utilitat.

Vam rebre més de 500 aportacions. Després de classificar-les, vam veure que la immensa majoria responien a temes coincidents: la motivació, la creació de seqüències didàctiques de qualitat, com corregir, com avaluar, com organitzar-se. Hem elaborat un seguit de materials en format vídeo i infografia per tal de donar resposta a aquests temes.

Tots aquests materials els trobareu al web Idees en línia.

Esperem que us puguin ser d'utilitat.