El Campus IOC està reservat a la comunitat educativa de l'IOC. Podeu entrar utilitzant el vostre nom d'usuari i contrasenya. Si no els teniu, poseu-vos en contacte amb l'IOC.

Heu oblidat la contrasenya?

Si heu oblidat la contrasenya haureu d'accedir al formulari per generar una nova contrasenya, on mitjançant el vostre nom d'usuari o bé l'adreça de correu amb què us vau registrar, us generarem i enviarem una nova contrasenya.

Certificat IOC necessari per la connexió segura

Per entrar al campus IOC cal que tingueu instal·lat el certificat de seguretat.

Instruccions

Per a l'entrada al campus i per a l'accés a la secretaria virtual s'utilitzen connexions segures. Les connexions segures permeten millorar la seguretat de les comunicacions:

  • Identifica el servidor web davant l'usuari.
  • Xifra les dades intercanviades entre l'usuari i el servidor.

Per tal de poder accedir al campus amb connexió segura, el vostre navegador web ha de tenir instal·lat el certificat arrel digital de l'Agència Catalana de Certificació, entitat que certifica la identitat del servidor de l'IOC.

Instal·lació del certificat

Si utilitzeu l'Internet Explorer, el certificat s'instal·larà automàticament la primera vegada que accediu al campus amb connexió segura.

Si utilitzeu el Mozilla Firefox descarregueu aquest certificat. Es mostrarà la finestra següent:

Indiqueu que confieu en l'entitat per a les tres finalitats i premeu D'acord.

Si no utilitzeu cap d'aquests dos navegadors descarregueu el certificat i seguiu les instruccions.

Utilitzar l'aplicació Moodle Mobile en mòbils i tauletes

Si utilitzeu un dispositiu amb Android, no cal que feu cap pas previ per entrar al campus amb l'aplicació Moodle Mobile.

Si utilitzeu un dispositiu amb iOS i voleu entrar al campus amb l'aplicació Moodle Mobile, primer heu de descarregar aquest certificat i instal·lar-lo:

 

Quan l'aplicació Moodle Mobile us demani l'adreça del lloc, poseu ioc.xtec.cat/campus

Comprovació del certificat

Si voleu comprovar que el certificat està instal·lat correctament, proveu de visitar el campus de l'IOC utilitzant una connexió segura: https://ioc.xtec.cat/campus. Si podeu visitar la pàgina, ja teniu ben instal·lat el certificat.

Més informació

Per a més informació sobre certificats digitals visiteu la pàgina de l'Agència Catalana de Certificació.