El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

La competència digital és la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Dates del curs

TRIMESTRE DE TARDOR 2019

INICI DE CURS
7 d'octubre de 2019
fi de curs
10 de desembre de 2019

TRIMESTRE D'HIVERN 2020

inici de CURS
13 de gener de 2020
fi de curs
23 de març de 2020

Període de matrícula

TRIMESTRE DE TARDOR

Inscripció
17-24 setembre 2019
Pagament
27 setembre - 3 octubre 2019

TRIMESTRE D'HIVERN 2020

Inscripció
12-18 desembre de 2019
Pagament
20 desembre 2019 - 3 gener 2020

El certificat Competic 3 et facilitarà nous coneixements en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com l'obtenció d'una certificació que et permet la promoció professional.

Preinscripció i matrícula

Per a fer la inscripció als estudis de Competic 3 heu de completar tres passos.
 • Obtenir accés al campus IOC.
 • Completar la vostra fitxa acadèmica.
 • Escollir els cursos-competències que voleu matricular.

Per a obtenir accés al campus IOC empleneu el formulari d'inscripció clicant el següent botó:

VULL INSCRIURE’MUn cop feta la preinscripció, obtindreu un usuari i una contrasenya per accedir al nostre campus.

 

Si heu estat alumne de l'IOC en uns altres estudis, en el moment de fer la preinscripció l'aplicatiu ho detectarà i no us generarà cap nou usuari, perquè ja en teniu un. Si recordeu la contrasenya, heu d'entrar aleshores al campus IOC i trobareu activada la Secretaria COMPETIC per tal que pugueu continuar el procés de matrícula. Si no recordeu la contrasenya, seguiu els passos que us indica el web de l'IOC per a recuperar-la.

Un cop tingueu l'usuari i la contrasenya, entreu al campus, aneu a la Secretaria COMPETIC i completeu els següents apartats.

 • Ompliu totes les dades de l'apartat Dades Personals.
 • A l'apartat Documentació heu de pujar dos documents:
  • Una còpia escanejada del vostre document d'identitat
  • Una còpia en pdf del requisit d'accés. Si el pdf del requisit d'accés no està signat electrònicament o no té codi de verificació, caldrà que durant el curs feu arribar a l'IOC una còpia compulsada del certificat.
   • *És imprescindible aportat tots dos documents per tal que es pugui validar la sol·licitud de matrícula.
 • A l'apartat Itinerari heu de marcar aquella competència o competències que voleu matricular. En un mateix trimestre es poden matricular una o dues competències.

Si heu fet correctament tots els passos d'inscripció, només caldrà que espereu el primer dia del termini de pagament per a poder efectuar-lo.

Si l'IOC detecta qualsevol incidència en la sol·licitud, rebreu un missatge de correu electrònic explicant-vos com heu de solucionar aquella incidència. Solucioneu-la dins del termini d'inscripció i us validarem la sol·licitud per tal que pugueu fer el pagament.

Mentre tingueu l'estatus de l'expedient com a "Pendent de validació" voldrà dir simplement que encara no s'ha revisat la vostra sol·licitud. Totes les sol·licituds es revisaran abans de l'inici del període de pagament. Així mateix, totes les incidències detectades tindran un termini raonable per a poder-se resoldre i continuar amb el procés de matrícula.  Totes les incidències es comunicaran per correu electrònic.

Si heu completat tot el procés d'inscripció -això és, completar les dades personals, aportar tota la documentació i escollir itinerari- i no heu rebut cap correu electrònic d'incidència, o si ja l'heu solucionat la incidència que us hàgim comunicat, durant el termini de pagament heu d'accedir a la Secretaria COMPETIC i fer el pagament.

Podeu fer-lo telemàticament o bé en una oficina bancària amb un full de pagament.

El marcatge de pagament a la Secretaria COMPETIC no és instantani i pot trigar fins a 48 hores.

Preus públics de la matrícula

Si ja heu cursat estudis de Competic a l'IOC, el procés per a tornar-vos a matricular és molt senzill. No cal que torneu a aportar documentació ni que genereu un nou usuari del campus. Simplement, entreu a la vostra Secretaria COMPETIC, aneu a l'apartat Itinerari, marqueu la casella "Sóc alumne antic i vull fer nova matrícula" i escolliu la competència o competències que vulgueu matricular.

Aleshores només caldrà que espereu el termini de pagament per acabar de fer efectiva la matrícula.

Informació detallada