El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

La competència digital és la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Dates del curs

TRIMESTRE DE TARDOR 2018

INICi DE CURS
8 d'octubre de 2018
fi de curs
10 de desembre de 2018

TRIMESTRE D'HIVERN 2019

inici de CURS
10 de gener de 2019
fi de curs
28 de març de 2019

Període de matrícula

TRIMESTRE DE TARDOR 2018

Inscripció
17-26 setembre 2018
Pagament
28 setembre - 3 octubre 2018

TRIMESTRE D'HIVERN 2019

Inscripció
11-19 desembre 2018
Pagament
21 desembre 2018 - 3 gener 2019

El certificat Competic 3 et facilitarà nous coneixements en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com l'obtenció d'una certificació que et permet la promoció professional.

Preinscripció i matrícula

Per a fer la inscripció als estudis de Competic 3 heu de completar tres passos.
  • Obtenir accés al campus IOC.
  • Completar la vostra fitxa acadèmica.
  • Escollir els cursos-competències que voleu matricular.

Per a obtenir accés al campus IOC empleneu el formulari d'inscripció clicant el següent botó:

VULL INSCRIURE’MUn cop feta la preinscripció, obtindreu un usuari i una contrasenya per accedir al nostre campus.

Un cop tingueu l'usuari i la contrasenya, entreu al campus, aneu a la Secretaria COMPETIC i completeu els següents apartats.

  • Ompliu totes les dades de l'apartat Dades Personals.
  • A l'apartat Documentació, pugeu una còpia escanejada del vostre document d'identitat i una còpia en pdf del requisit d'accés. Si el pdf del requisit d'accés no està signat electrònicament o no té codi de verificació, caldrà que durant el curs envieu per correu postal a l'IOC una còpia compulsada del certificat.
  • A l'apartat Itinerari heu de marcar aquella competència o competències que voleu matricular. En un mateix trimestre es poden matricular una o dues competències.
Un cop fet això, i abans del primer dia del termini de pagament, procedirem a la validació de la vostra inscripció. Si hi ha cap incidència, rebreu un missatge de correu electrònic amb les instruccions per a solucionar-la.

Si heu completat tot el procés d'inscripció i no heu rebut cap correu electrònic d'incidència, o si ja l'heu solucionat, durant el termini de pagament heu d'accedir a la Secretaria COMPETIC i fer el pagament. Podeu fer-lo telemàticament o bé en una oficina bancària amb un full de pagament.

Preus públics de la matrícula

Si ja heu cursat estudis de Competic a l'IOC, el procés per a tornar-vos a matricular és molt senzill. Entreu a la vostra Secretaria COMPETIC, aneu a l'apartat Itinerari, marqueu la casella "Sóc alumne antic i vull fer nova matrícula" i escolliu la competència o competències que vulgueu matricular.

Aleshores només caldrà que espereu el termini de pagament per acabar de fer efectiva la matrícula.

Informació detallada