Tant si estudies a l’IOC com en qualsevol altre centre, pots matricular-te a aquest curs autoformatiu que et prepararà per les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

El curs, que s’imparteix durant el segon semestre i dura cinc mesos, et proporcionarà informació i orientacions sobre les proves, així com material teòric i exercicis de les últimes convocatòries. D’altra banda, el curs no té efectes acadèmics i no et prepara per a les proves d'accés per a més grans de 25 o 45 anys.

Dates del curs

Inici de curs

 
31 de gener 2020

Final de curs

 
juny 2020

Període de matrícula

Inici

 
17 gener 2020

Final

 
24 gener 2020

Aquest curs està pensat per a alumnat procedent de Batxillerat que vol repassar les matèries cursades per tal de preparar la PAU. Tanmateix, s'hi poden inscriure totes aquelles persones que hi estiguin interessades. Aquest curs no prepara per a la prova d'accés per a més grans de 25 o 45 anys.

Preinscripció i matrícula

Per la preinscripció heu d'accedir a l'aplicatiu de matrícula:

vull preinscriure'm

Heu de penjar el DNI per les dues cares a l'apartat Documents aportats de la secretaria virtual

A la pestanya PAGAMENT trobareu les instruccions sobre com fer el pagament. Atès que es tracta de formació no reglada, aquest curs no està sotmès a gratuïtat o bonificacions en cap cas i cal fer efectiu el preu complet de matrícula:

-una o dues matèries: 15€

-tres o més matèries: 21€

Informació detallada