Tant si estudies a l’IOC com en qualsevol altre centre, pots matricular-te a aquest curs autoformatiu que et prepararà per les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

El curs, que s’imparteix durant el segon semestre i dura cinc mesos, et proporcionarà informació i orientacions sobre les proves, així com material teòric i exercicis de les últimes convocatòries. D’altra banda, el curs no té efectes acadèmics i no et prepara per a les proves d'accés per a més grans de 25 o 45 anys.

Dates del curs

Inici de curs

 
1 de febrer 2023

Final de curs

 
juny 2023

Període de matrícula

Inici

 
17 gener 2023

Final

 
23 gener 2023

Aquest curs s'adreça a alumnat procedent de Batxillerat que vol repassar les matèries cursades per tal de preparar la PAU. Tanmateix, s'hi poden inscriure totes aquelles persones que hi estiguin interessades. Aquest curs no prepara per a la prova d'accés per a més grans de 25 o 45 anys.

 

Preinscripció i matrícula

Per la preinscripció heu d'accedir a l'aplicatiu de matrícula (guia de matrícula):

vull preinscriure'm

Heu de penjar el DNI per les dues cares a l'apartat Documents aportats de la secretaria virtual. Des de l'IOC es validarà aquesta documentació. Aquest procés pot trigar uns dies. 

Un cop introduïdes totes les dades i penjada la documentació necessària, des de l'IOC es validarà la vostra matrícula. Això pot trigar uns dies. Quan s'hagi validat, a la pestanya PAGAMENT trobareu les instruccions sobre com fer el pagament. Podeu consultar els preus del curs aquí.

Un cop s'hagi validat la documentació i efectuat el pagament, constareu com a matriculats.

 

Informació detallada