Guia ràpida sobre el portafolis de GES

El Portafolis de GES: elaboració i avaluació

Guia ràpida sobre el portafolis de GES

Què? Quan? Com?

Què? Quan? Com?

Propostes Àmbit de la Comunicació

Propostes Àmbit de la Comunicació

Propostes Àmbit Científic

Propostes Àmbit Científic

Propostes Àmbit Social

Propostes Àmbit Social

Propostes Diari de Tutoria

Propostes Diari de Tutoria

Dubtes freqüents sobre el portafolis

Dubtes freqüents sobre el portafolis


On és el meu portafolis?                                                                                            


Entrada al Portafolis L'IOC  et facilita l'accés a l'aplicació amb la qual crearàs el teu portafolis digital des d'aquesta icona. La trobaràs a la tutoria, a la comunitat GES i a tots els mòduls. 


Què és el Portafolis de GES?


El teu portafolis de GES serà una col·lecció d'un mínim de 5 pàgines web en les quals hi haurà el que decideixis mostrar del que has après durant el teu itinerari a l'IOC i que inclourà també les reflexions sobre el teu aprenentatge que aniràs afegint al diari de tutoria. Tindrà aquesta estructura:

plantilla.png

En el cas que hagis cursat un o més miniOPS, el teu portafolis tindrà una sisena pàgina per poder mostrar els projectes dels miniOPS que hagis cursat.

Al tutorial El portafolis de GES: Elaboració i avaluació trobaràs detallada tota la informació. Cadascun dels mòduls que cursis t'orientarà sobre el que hi pots posar i des de la tutoria tindràs l'acompanyament necessari per elaborar-lo sense dificultat. 


És obligatori fer-lo?

 


Sí, i serà un element important de l'avaluació final

Hi ha tutorials per resoldre els dubtes que tingui sobre el Portafolis?

Sí. Els trobaràs a la Tutoria, a la secció Recursos. També els tens a la Comunitat GES, a la secció ajudes i tutorials

portafolis_de_ges_elaboracio_avaluacio.p  portafolis_de_ges_tutorials.png  plantilla_portafolis_de_ges.png


Quan l'he de començar?

El portafolis el comences a crear, de forma dirigida, a partir de les tasques que tens a la tutoria. Hauràs de tenir l'estructura copiada abans d'acabar el teu primer trimestre a l'IOC.

A la tasca Copia l'estructura del teu Portafolis de GES trobaràs les indicacions necessàries per copiar l'estructura que ha de tenir el teu portafolis. A cadascuna de les pàgines veuràs les indicacions del que ha de contenir. 


I després de copiar l'estructura, què faig?


Als taulers d'anuncis dels mòduls que estàs cursant, abans d'acabar el 4t lliurament trobaràs tota la informació necessària per poder anar completant el teu portafolis. Cada mòdul et farà una Proposta. Si les vols consultar les tens totes en l'anterior enllaç.

I el diari de tutoria, què és?


 

A la tasca Crea el teu diari de Tutoria, insereix-lo en una pàgina i comparteix-lo iniciaràs un diari (blog) en el qual aniràs deixant constància de les reflexions sobre els teus aprenentatges que hauràs de fer en finalitzar cada trimestre i abans de començar el trimestre següent.


El portafolis també s'avalua?


Si, i per poder-ho fer hauràs d'enviar la tasca Avaluació del portafolis quan acabis el darrer trimestre que cursis a l'IOC abans de la Junta d'avaluació final. Des d'ara, l'avaluació del portafolis té dues implicacions directes:

  1. L'avaluació final global de GES
  2. La consecució d'un certificat de Competències digitals. Podràs aconseguir un certificat de nivell bàsic, mitjà o avançat segons la qualitat del teu portafolis.
Details