GES: Com matricular-se en els estudis de GES: Estudiants antics

Etiquetes: GES

Pas 1: posa't en contacte amb la persona tutora i acordeu el Pla de treball trimestral

Tal com has fet fins ara, posa't en contacte amb la persona tutora del teu centre de suport o de l'IOC-Barcelona i acordeu quins mòduls cursaràs el trimestre següent.

Recorda que segons el nombre de mòduls que hagis de cursar les taxes seran les que trobaràs a la pàgina de preus públics de la nostra web.

Tanmateix algunes persones en situacions especials tenen bonificacions i exempcions al pagament dels preus públics. Això vol dir que la matrícula et pot costar només el 50% o bé ser gratuïta. Les situacions i els documents acreditatius que poden permetre optar a aquestes reduccions les trobaràs a la secció Bonificacions i exempcions de la pàgina de preus públics de la nostra web.

En tots els casos hauràs de digitalitzar els documents que acrediten que tens aquest dret. Si encara no ho has fet, hauràs de justificar aquesta bonificació abans de fer efectiu el pagament de la matrícula i portar la documentació original a la secretaria del centre perquè pugui ser validada. Si no recordes el procediment de digitalització de documents, revisa aquest tutorial. És molt important que ho facis, altrament perdràs el dret de bonificació en la nova matrícula. La documentació que hauràs de digitalitzar és la que consta a les instruccions sobre bonificacions i exempcions.

Details

Pas 2: Vés a la teva secretaria GES

La teva persona tutora ja ha acabat la feina. Ara la responsabilitat és tota teva.

Entra al campus IOC i adreça't a la Secretaria GES. Veuràs que apareix una pestanya amb el nom de Pagament. Clica-la i veuràs que a més de les teves dades personals hi apareixen els mòduls en els quals t'ha inscrit la teva persona tutora i l'import corresponent que hauràs de pagar. A més, se t'informa també de les condicions que els estudiants de GES es comprometen a acceptar per poder ingressar al campus IOC:
Details

Pas 3: genera el document de pagament.

A la mateixa pàgina Pagament de la Secretaria GES, però a la part de baix, hi trobaràs una casella que quan la marquis no podràs desfer. És la casella que diu: No vull fer cap canvi i vull generar el full de pagament definitiu:

Genera el full de pagament

Només l'has de marcar si estàs d'acord amb el teu Pla de treball trimestral, l'import que hauràs de pagar i les condicions d'estudi del GES. Recorda que quan el marquis no hi ha marxa enrera, no el podràs desmarcar, i només podràs avançar en el procés i prémer el botó Genera el full de pagament.

Fes clic aquí per veure un exemple de full de pagament.

Details

Pas 4: fes el pagament.

Amb el full de pagament a la mà podràs pagar a les oficines de (Catalunya Caixa), ara BBVA de 2 maneres:

  1. Als caixers automàtics de (Catalunya Caixa), BBVA  (24h / 7dies a la setmana).
  2. A les oficines de BBVA (en horari d'oficina).
bbva.png


Però si vols pagar directament des de la web amb la teva targeta bancària (24h / 7dies a la setmana), clica el botó inferior Pagament on line amb targeta bancària i segueix les instruccions que hi trobaràs.
pagament amb targeta per Catalunya Caixa

Fes clic sobre el primer enllaç que diu Emissora, referència i identificador i et durà al Pas 1 del pagament:

No cal que escriguis cap dada, estan totes posades, només prem el botó Enviar i aniràs al Pas 2 del pagament: ara et demana les dades de la teva targeta bancària: número de la targeta, mes i any de caducitat i el codi de seguretat CVV2 disponible al revers de la targeta. Quan ho hagis escrit prem Enviar.

Al Pas 3 se t'informa del resultat del pagament amb targeta quer acabes de fer. En cas que l'operació s'efectuï satisfactòriament, podràs prémer el botó Imprimir justificant que t'imprimirà un justificant de la operació realitzada.

Finalment, el Pas 4 del pagament t'imprimeix un justificant de la operació feta amb les dades de la notificació o avís de pagament, i del pagament amb targeta.

Ja estàs matriculat/da per aquest trimestre! El trimestre següent hauràs de repetir l'operació.

Recorda:

  • A la Secretaria GES no apareix immediatament el resultat del pagament. Pot trigar d'1 a 3 dies, depenent del moment en què facis el pagament. Però no pateixis perquè mentre tant tindràs el justificant de pagament del banc.
  • Si no fas el pagament no estàs matriculat. No n'hi ha prou amb posar-se en contacte amb la persona tutora i acordar l'itinerari. Només les persones que fan el pagament, i acaben el procediment de matrícula, podran accedir al campus IOC i estudiar aquell trimestre.
  • Cal fer el pagament dins dels terminis establerts. Si provessis de fer-ho més tard l'aplicatiu de l'entitat bancària no te l'admetrà i perdràs el trimestre.

+ info:

Si necessites més informació adreça't a la teva persona tutora del teu centre de suport o d'IOC-Barcelona.

Details