L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Accés als cicles formatius de grau superior

Accés als cicles formatius de grau superior

  • Per accedir als cicles formatius de grau superior de formació professional, d’arts plàstiques i disseny o dels ensenyaments esportius, cal estar en possessió del títol de batxillerat, a més a més de la resta de requisits que s'estableixen per alguns cicles en concret (Arts plàstiques i disseny i Ensenyaments esportius).
    Més informació sobre els cicles formatius de grau superior i els corresponents requisits d'accés: Departament d'Ensenyament > Estudiar a Catalunya.
  • També es preveu l’accés mitjançant la superació d’una prova regulada i convocada anualment pel Departament d’Ensenyament. La inscripció s'ha de fer al portal del Departament d'Ensenyament.
    Més informació sobre les proves d'accés als cicles formatius de grau superior a: Departament d'Ensenyament > Proves > Proves d'accés. Les persones que posseeixin la titulació acadèmica o ensenyaments equivalents que permetin l'accés directe als cicles formatius no es poden presentar a les proves d'accés.
  • Finalment, i només en el cas dels cicles de formació professional (no en els d'Arts plàstiques i disseny o en els d'Ensenyaments esportius), les persones que estiguin en possessió d'un títol de tècnic (CFGM) tindran accés directe (sense prova d'accés) a les places vacants després de l'adjudicació de places de la resta de sol·licituds.

 

L'accés a cicles formatius de grau superior a l'IOC