L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Matèries ESO i BATX per a centres presencials

En els darrers cursos, el Departament d’Ensenyament ha facilitat indicacions en relació amb les matèries de modalitat o específiques de batxillerat que els alumnes matriculats en centres ordinaris poden cursar en la modalitat a distància, a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). L’experiència acumulada ha permès constatar l’increment d’alumnes que cursen alguna matèria en aquesta modalitat no presencial.

A partir d’aquesta experiència positiva, i amb l’objectiu d’ampliar la seva aplicació i promoure la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació per a l’aprenentatge i el coneixement, el Departament d’Ensenyament ha posat a l’abast dels alumnes matriculats en centres educatius, la possibilitat de cursar algunes matèries a través de l’educació a distància, tot ampliant l’oferta als dos cursos de batxillerat (matèries de modalitat i específiques) i als cursos de tercer i quart d'ESO (matèries optatives).

Quan per raons organitzatives no es puguin oferir determinades matèries optatives, específiques o de modalitat de manera presencial, els centres educatius ordinaris d’ESO i de batxillerat podran fer oferta d’aquestes matèries en la modalitat d’educació a distància, a través de l’IOC.

Trobareu informació més detallada a: