L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Procediment

Per matricular-vos d'un mòdul semestral com a alumnat nou:

  • Durant el període de matrícula accediu a l’aplicació de preinscripció per introduir el vostre DNI i adreça de correu electrònic, emplenar tota la informació requerida, i optar per fer o no la prova de nivell.
  • Si decidiu no fer la prova de nivell perquè voleu començar des del mòdul 1A, marcareu aquesta opció. Si decidiu fer la prova, llegiu molt atentament les instruccions abans de començar.
  • Si podeu acreditar accés directe a un nivell mitjançant certificat d'EOI, That's English, ESOL Cambridge o una universitat catalana, haureu d'aportar el certificat escanejat durant el període de matriculació. ( Consulteu taula de reconeixements d'estudis i convalidacions)
  • Quan acabeu la prova de nivell, veureu un número de preinscripció. Haureu acabat el procés de preinscripció.
  • La inscripció comporta la matrícula, llevat del cas que el nombre de sol·licituds sigui superior al de places disponibles.
  • Les inscripcions es numeren correlativament, El número de la inscripció és vàlid per al sorteig d'adjudicació de places, quan aquest sigui necessari per haver menys places que sol·licitants.
  • Si el nombre de sol·licituds és superior al de places disponibles, l'admissió es resoldrà mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc el dia i l'hora indicats a la Guia de preinscripció i matrícula. El sorteig es farà a la seu central de l'IOC i les persones inscrites podran consultar-ne el resultat en la data indicada a la Guia de preinscripció i matrícula..
  • Les persones acceptades aportaran la documentació requerida (consultar Idiomes > Documentació). Un cop l'IOC hagi validat aquesta, rebran avís que ja poden fer efectiu el pagament dins del termini indicat.

No s'admetrà cap pagament fora de termini.

 

Per matricular-vos d'un mòdul semestral com a  alumnat antic:

  • Només cal entrar a la Secretaria d'EOI IOC, activar la casella " He revisat les meves dades i sol·licito realitzar  la matrícula" i formalitzar el pagament mitjançant algun dels sistemes esmentats més amunt.
  • No cal presentar cap documentació nova a excepció de l'acreditativa de reducció o exempció de matrícula en el cas que hagi caducat.

 

L'EOI IOC  , a efectes de matriculació, considera NOU ALUMNAT a qui no estigui cursant cap mòdul d'anglès en el moment de realitzar la preinscripció/ matrícula. Per tant, tot l'alumnat que cursi un mòdul i no es matriculi del següent en acabar-lo, serà considerat nou alumnat quan vulgui reincorporar-se als estudis de l'EOI IOC.