L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Pla d'impuls de l'anglès (Espai adreçat al Professorat depenent del Departament d'Ensenyament)

Cursos extensius d'anglès a les EOI per a professorat 

1r semestre 2017-18 : Consulteu el Calendari d'estudis
 
Matrícula primer semestre 2017/18 ANTIC ALUMNAT PIA
 
L'alumnat acollit al PIA que hagi cursat un mòdul aquest segon semestre del curs 16/17 i l'hagi superat , podrà matricular-se com a alumne/a PIA per al primer semestre 17/18 del 20 al 29 de juny, ambdós dies inclosos, accedint a la seva secretaria , activant la casella (pantalla Dades alumne) "He revisat les meves dades i sol·licito realitzar el procés de matrícula" + prémer PROCESSAR ( part inferior pantalla). Llavors us podreu descarregar el full de pagament per fer efectiu els 43€ per la llicència d'ús de la plataforma interactiva.

 LA PROPERA  CONVOCATÒRIA PER ACOLLIR-SE AL PLA DE L'IMPULS DE L'ANGLÈS PER AL NOU ALUMNAT  TINDRÀ  LLOC AL MES  D'0CTUBRE DE 2017 ( mòduls del segon semestre  febrer/juny 2018). La sol·licitud es fa  via el Departament d'Ensenyament.

 Per a més informació dirigiu-vos a :

Formació en llengües estrangeres: Servei d'Innovació i Formació de l'Educació Infantil i Primària /de l'Educació Secundària:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

  • Avís important : tot l'alumnat, sense cap tipus d'excepció , haurà d'abonar  la quota obligatòria de 43 euros en concepte d'ús de la plataforma interactiva My Oxford English. A l'alumnat PIA se li aplicarà automàticament la gratuïtat de matrícula a la seva secretaria virtual EOI ( sempre i quan superi el mòdul que està cursant actualment)  i només haurà d'abonar la llicència per ús de la plataforma interactiva.