L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Pla d'impuls de l'anglès (Espai adreçat al Professorat depenent del Departament d'Ensenyament)

Cursos  d'anglès a l'EOI IOC

2n semestre 2017-18 : Del 19 de febrer al 15 de juny de 2018.
 
Matrícula segon semestre  2017/18     NOU ALUMNAT PIA
 

 LA PROPERA  CONVOCATÒRIA PER ACOLLIR-SE AL PLA DE L'IMPULS DE L'ANGLÈS TINDRÀ LLOC DEL 6 al 17 D'OCTUBRE ( mòduls del segon semestre  febrer/juny 2018). La sol·licitud es fa  via el Departament d'Ensenyament.

 Per a més informació dirigiu-vos a :

Formació en llengües estrangeres: Servei d'Innovació i Formació de l'Educació Infantil i Primària /de l'Educació Secundària:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

L'alumnat que obtingui una plaça PIA i no estigui cursant cap mòdul aquest primer semestre 17/18, haurà de fer la preinscripció i posteriorment la matrícula dins els terminis establerts. Si un alumne està cursant un mòdul aquest primer semestre 17/18 i se li ha adjudicat una plaça PIA per al segon semestre 17/18, NO caldrà que faci preinscripció.

 Preinscripció i test de nivell online : Del 26 d'octubre al 6 de novembre, ambdós dies inclosos.

Matrícula online : Del 15 de novembre a les 10.00h fins al 30 de novembre de 2017 fins a les 22.00 h

 Guia de preinscripció i matrícula PIA

 

  • Avís important : tot l'alumnat, sense cap tipus d'excepció , haurà d'abonar  la quota obligatòria de 43 euros en concepte d'ús de la plataforma interactiva My Oxford English (mòduls 3A,3B,4A,4B) o Net Languages ( mòduls 5A i 5B) . A l'alumnat PIA se li aplicarà automàticament la gratuïtat de matrícula a la seva secretaria virtual EOI   i només haurà d'abonar la llicència per ús de la plataforma interactiva.