L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Pla d'impuls de l'anglès (Espai adreçat al Professorat depenent del Departament d'Ensenyament)

Cursos  d'anglès a l'EOI IOC

2n semestre 2017-18 : Del 19 de febrer al 15 de juny de 2018.
 
Matrícula segon semestre  2017/18      ALUMNES ANTICS  PIA
 

Els professors acollits al Pla de I'Impuls de l'Anglès  que hagin cursat un mòdul el primer semestre d'aquest curs 2017/18 i l'hagin superat, podran  formalitzar la seva matrícula per al segon semestre 2017/18   del 26 de gener  a les 12.00 h fins al 8 de febrer de 2018  a les 22.00h. Els alumnes que no hagin superat el mòdul cursat el primer semestre, perdran la condició d'alumnes PIA, però podran acollir-se de nou al PIA en futures convocatòries de matrícula  si superen el mòdul repetit i podran matricular-se també del 26 de gener al 8 de febrer pagant les taxes corresponents.

Guia de matrícula antics alumnes.pdf

 

  • Avís important : tot l'alumnat, sense cap tipus d'excepció , haurà d'abonar  la quota obligatòria de 43 euros en concepte d'ús de la plataforma interactiva My Oxford English (mòduls 3A,3B,4A,4B) o Net Languages ( mòduls 5A i 5B) . A l'alumnat PIA se li aplicarà automàticament la gratuïtat de matrícula a la seva secretaria virtual EOI   i només haurà d'abonar la llicència per ús de la plataforma interactiva.