L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Canvi de plans d'estudis

Des que l'any 2006 es va aprovar la Llei orgànica d’educació (LOE), l'antic pla  d'estudis establert per la Llei orgànica general del sistema educatiu (LOGSE) es troba en procés de canvi.

Els nous plans d'estudis de la LOE es van implantant de manera progressiva en determinats cicles formatius de formació professional i els antics plans d'estudi segons la LOGSE es van extingint.

Atès que la transició d'un pla d'estudis (LOGSE) a l'altre (LOE) es fa tenint en compte l'itinerari formatiu, per garantir que podreu acabar els estudis amb el mateix pla d'estudis que els vau iniciar o que podeu fer una transició amb les màximes garanties, és imprescindible seguir l'itinerari formatiu recomanat.

L'itinerari formatiu indica l'ordre en què es recomana cursar els crèdits, mòduls o unitats formatives. En el moment de fer la transició d'un pla d'estudis a un altre, els crèdits del pla LOGSE s’extingeixen de forma progressiva, seguint l'ordre de l'itinerari, i els mòduls del pla LOE s'implanten també de forma progressiva, seguint igualment l'ordre de l'itinerari.