CCNA Routing and Switching de Cisco Networking Academy

CISCO presenta el seu nou currículum CCNA v7 orientat a l'aprenentatge de conceptes i habilitats relacionades amb les xarxes informàtiques, protocols, serveis i aplicacions de xarxa.

El curs, que fa servir el material oficial de CISCO, posa al teu abast conceptes de tecnologia amb el suport de mitjans interactius, així com pràctiques i activitats virtuals que reforcen l'aprenentatge.

Dates del curs

Primer semestre

Inici de curs
28 de setembre 2022

Segon semestre

Inici de curs
1 de març 2023

Període de matrícula

Primer semestre

Alumnat nou i antic
14 a 21 de setembre 2022

Segon semestre

Alumnat antic
15 al 22 de febrer 2023

El pla d'estudis és apropiat per a estudiants de diferents nivells educatius com secundària, formació professional o estudis d'especialització.

 

Preinscripció i matrícula

Alumnat antic: si ja has cursat algun dels cursos CCNA amb nosaltres i vols continuar amb els següents, pots accedir amb el teu nom d'usuari i contrasenya al Campus IOC, anar a la secretaria d'FP no reglada i fer la matrícula del següent currículum.

Alumnat nou: si et vols matricular per primera vegada al curs de CISCO, has d'accedir a l'aplicatiu de matrícula en aquest enllaç on et podràs donar d'alta en els estudis d'FP no reglada i continuar la matrícula.

Un cop tingueu l'usuari i la contrasenya, entreu al campus, aneu a la Secretaria FP no reglada i completeu les dades de la fitxa de dades personals.

Posteriorment, heu d'escanejar o fotografiar el DNI. Un cop fet això, aneu a la pestanya Documents Aportats i pengeu, en els espais que correspongui, tota la documentació digitalitzada.

Per a formalitzar la matrícula és imprescindible fer el pagament del curs dins dels terminis establerts. El podeu fer amb targeta bancària directament des de la secretaria d'FP no reglada o descarregar el full de pagament i fer-ho presencialment a la entitat indicada en el full.

 

Informació detallada