El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

La competència digital és la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Dates del curs

TRIMESTRE DE PRIMAVERA

INICi DE CURS
5 d'abril de 2018
fi de curs
5 de juny de 2018

TRIMESTRE DE TARDOR

inici de CURS
8 d'octubre de 2018
fi de curs
10 de desembre de 2018

Període de matrícula

TRIMESTRE DE TARDOR

Inscripció
17-26 setembre 2018
Pagament
28 setembre - 3 octubre 2018

TRIMESTRE D'HIVERN

Inscripció
11-19 desembre 2018
Pagament
21 desembre 2018 - 3 gener 2019

El certificat Competic 3 et facilitarà nous coneixements en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com l'obtenció d'una certificació que et permet la promoció professional.

Preinscripció i matrícula

Per a fer la inscripció als estudis de Competic 3 heu de completar tres passos.
  • Obtenir accés al campus IOC.
  • Completar la vostra fitxa acadèmica.
  • Escollir els cursos-competències que voleu matricular.

Per a obtenir accés al campus IOC empleneu el formulari d'inscripció clicant el següent botó:

VULL INSCRIURE’MUn cop feta la preinscripció, obtindreu un usuari i una contrasenya per accedir al nostre campus.

Un cop tingueu l'usuari i la contrasenya, entreu al campus, aneu a la Secretaria COMPETIC i completeu els següents apartats.

  • Ompliu totes les dades de l'apartat Dades Personals.
  • A l'apartat Documentació, pugeu una còpia escanejada del vostre document d'identitat i una còpia en pdf del requisit d'accés. Si el pdf del requisit d'accés no està signat electrònicament o no té codi de verificació, caldrà que durant el curs envieu per correu postal a l'IOC una còpia compulsada del certificat.
  • A l'apartat Itinerari heu de marcar aquella competència o competències que voleu matricular. En un mateix trimestre es poden matricular una o dues competències.
Un cop fet això, i abans del primer dia del termini de pagament, procedirem a la validació de la vostra inscripció. Si hi ha cap incidència, rebreu un missatge de correu electrònic amb les instruccions per a solucionar-la.

Si heu completat tot el procés d'inscripció i no heu rebut cap correu electrònic d'incidència, o si ja l'heu solucionat, durant el termini de pagament heu d'accedir a la Secretaria COMPETIC i fer el pagament. Podeu fer-lo telemàticament o bé en una oficina bancària amb un full de pagament.

Preus públics de la matrícula

Si ja heu cursat estudis de Competic a l'IOC, el procés per a tornar-vos a matricular és molt senzill. Entreu a la vostra Secretaria COMPETIC, aneu a l'apartat Itinerari, marqueu la casella "Sóc alumne antic i vull fer nova matrícula" i escolliu la competència o competències que vulgueu matricular.

Aleshores només caldrà que espereu el termini de pagament per acabar de fer efectiva la matrícula.

Informació detallada