L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Matrícula d'alumnat antic d'FP per al 2n semestre curs 2017-18

El dimarts 30 de gener de 2018 a les 10h s'inicia el període de preinscripció telemàtica de l'alumnat antic* d'FP per al 2n semestre del curs 2017-18, per seleccionar l'itinerari, excepte per a l'alumnat següent que té altres inicis:

  • 1 de febrer a la tarda - si no ho han aprovat tot a la PAF1

  • 2 de febrer a les 10h - si han tramitat una Sol·licitud de matrícula a un altre cicle formatiu, encara que ho tinguin tot aprovat tot en la PAF1. Han de consultar la informació dels apartats 2 a 4 de la guia, per consultar la resolució del tràmit i com resoldre incidències, entre d'altres.

Aquest període finalitza per tothom el 7 de febrer de 2018 a les 19h.

El període de matrícula o pagament serà del 31 de gener a les 10h fins al 8 de febrer de 2018 a les 19.55h.

Fins el dia 6 de febrer es pot actualitzar la documentació en paper i penjada que ja hagi caducat, perquè es tingui en compte per aquesta matrícula.

En el CFGM Cures auxiliars d'infermeria, en el CFGS d'Educació Infantil i en el CFGS Integració social, determinats mòduls/crèdits tenen les places limitades.

 

Es pot consultar la resta de calendari i d'informació d'aquesta matrícula en el web de l'IOC: https://ioc.xtec.cat/educacio/fp-matriculacio

Per realitzar aquesta matrícula és imprescindible seguir les indicacions de la guia de matrícula de l'alumnat antic 1718S2.

 

* Es considera alumnat antic a les persones que cursen un cicle formatiu a l'IOC o que l'han cursat en semestres anteriors, encara que no hagin aprovar cap crèdit/mòdul, bloc o UF.

Additional information