News

El dimarts 30 de gener de 2018 a les 10h s'inicia el període de preinscripció telemàtica de l'alumnat antic* d'FP per al 2n semestre del curs 2017-18, per seleccionar l'itinerari, excepte per a l'alumnat següent que té altres inicis:

  • 1 de febrer a la tarda - si no ho han aprovat tot a la PAF1

  • 2 de febrer a les 10h - si han tramitat una Sol·licitud de matrícula a un altre cicle formatiu, encara que ho tinguin tot aprovat tot en la PAF1. Han de consultar la informació dels apartats 2 a 4 de la guia, per consultar la resolució del tràmit i com resoldre incidències, entre d'altres.

Aquest període finalitza per tothom el 7 de febrer de 2018 a les 19h.

El període de matrícula o pagament serà del 31 de gener a les 10h fins al 8 de febrer de 2018 a les 19.55h.

Fins el dia 6 de febrer es pot actualitzar la documentació en paper i penjada que ja hagi caducat, perquè es tingui en compte per aquesta matrícula.

En el CFGM Cures auxiliars d'infermeria, en el CFGS d'Educació Infantil i en el CFGS Integració social, determinats mòduls/crèdits tenen les places limitades.

 

Es pot consultar la resta de calendari i d'informació d'aquesta matrícula en el web de l'IOC: https://ioc.xtec.cat/educacio/fp-matriculacio

Per realitzar aquesta matrícula és imprescindible seguir les indicacions de la guia de matrícula de l'alumnat antic 1718S2.

 

* Es considera alumnat antic a les persones que cursen un cicle formatiu a l'IOC o que l'han cursat en semestres anteriors, encara que no hagin aprovar cap crèdit/mòdul, bloc o UF.