L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Cursos Competic 3 a distància

Aquest proper 2 d'octubre s'obre la matrícula per a obtenir el certificat de COMPETIC 3.

El COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d’aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

El COMPETIC és un certificat equivalent a tots els nivells a l’ACTIC.

Hi ha tres nivell de COMPETIC. A l’IOC oferim el COMPETIC3. Per a matricular-se al COMPETIC3 és necessari tenir el certificat de COMPETIC2 o d’ACTIC2, o bé haver superat ja alguna altra competència del COMPETIC 3.

El certificat de COMPETIC 3 està composat per cinc competències. Cal haver acreditat almenys dues competències per a tenir el certificat de COMPETIC3. A l’IOC actualment oferim dues competències:

  • C6. Tractament de la informació numèrica
  • C7. Tractament de les dades

Això permet ja obtenir el certificat de COMPETIC 3. En els propers trimestres anirem ampliant l’oferta fins a oferir totes cinc competències.

El preu per cada curs-competència és de 40€.Descarrega't la guia de matrícula

Attachments:
Download this file (guia_matricula_competic.pdf)guia_matricula_competic.pdf79 kB

Additional information