L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

El nou servei AR de l'IOC

Aquest curs 2017-2018 l'IOC inicia un nou servei professional al món empresarial: EL SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT (AR) acadèmic de l'experiència laboral.

Si heu anant aprenent i adquirint totes o alguna de les competències i coneixements d'un tècnic de Prevenció de riscos professionals durant la vostra experiència laboral o en activitats socials, l'IOC us ofereix la possibilitat d'accedir al servei d'assessorament i reconeixement acadèmic d'aquest títol acadèmic.

AR és un servei a demanda d'una persona interessada a títol individual - o bé motivada per l'empresa on treballa-, que permet disposar d'una atenció personalitzada per part d'una persona especialista en una família professional determinada.

L'ASSESSORAMENT ajuda a identificar i valorar la trajectòria formativa i laboral a les persones, mitjançant dos o tres sessions presencials, i al final reben un informe d'assessorament, requisit previ per sol·licitar el servei de reconeixement.

El RECONEIXEMENT acadèmic dels aprenentatges adquirits amb l'experiència laboral o en activitats socials relacionats amb un determinat cicle formatiu s'adreça a les persones interessades en capitalitzar els seus aprenentatges i els possibilita rebre un certificat parcial o total amb valor acadèmic.Presentació de sol·licituds del servei d'ASSESSORAMENT Del 15/09/17 al 16/10/17

Més informació i calendari del curs

Additional information