L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Formació pedagògica i didàctica - Adjudicació de places curs 2017-18 (resolució definitiva)

Totes les persones que han estat admeses en la resolució definitiva, dins del termini d'inscripció ordinari, han de fer el pagament de la matrícula en el termini següent: del 14 de juliol (a partir de les 12.00 h) al 21 de juliol de 2017 (fins a les 19.55 h).

Relació de sol·licituds admeses, no admeses i excloses (Resolució definitiva)

Atès que en el termini ordinari d'inscripció del mes de juliol han quedat places vacants, s'obrirà un termini extraordinari per a la presentació de sol·licituds d'inscripció del 5 al 12 de setembre de 2017.

Les persones que s'han preinscrit en el termini ordinari i que compleixen tots els requisits per accedir a la Formació pedagògica i didàctica equivalent, excepte el nivell B1 d'una llengua estrangera, tindran prioritat per accedir a una plaça si poden acreditar aquest requisit no més tard del 12 de setembre de 2017, quan es tanqui el termini extraordinari per a la presentació de sol·licituds d'inscripció del curs 2017-18.

Additional information