Matrícules

Consulta de l'adjudicació de places

En el procés d'adjudicació de places de la matrícula del 2n semestre del curs 2018-19 per a l'alumnat nou d'FP, han resultat admeses totes les persones que, dins del termini establert, han presentat la sol·licitud de matrícula a un cicle formatiu i tenen la documentació correcta, excepte per als cicles formatius següents:

  • CFGM Cures auxiliars d'infermeria: seguint els criteris de prioritat establerts, han estat admeses totes les persones que presenten estudis d'ESO (o equivalents), PQPI i FP Bàsica, però per a la resta d'estudis presentats s'estableix la nota de tall 5.70, és a dir, no es podran admetre notes mitjanes inferiors. Les preinscripcions amb dret a reserva de places s’han admès totes.

  • CFGS Integració social: seguint els criteris de prioritat establerts, han estat admeses totes les persones que presenten estudis de Batxillerat (o equivalents) i CFGM (amb o sense formació addicional), però per a la resta d'estudis presentats s'estableix la nota de tall 5.25, és a dir, no es podran admetre notes mitjanes inferiors. Les preinscripcions amb dret a reserva de places s’han admès totes.

La nota de tall s'aplica només a aquests cicles formatius per haver tingut una demanda superior a les places oferides.

El resultat de l'adjudicació de places s'ha de consultar accedint al Campus IOC: Secretaria FP > Matrícula > Entrada de dades > Dades personals.

L'estat de la matrícula (al final de la pestanya Dades personals) pot ser:

  • Matriculat/da pendent de pagament: s'ha obtingut plaça per als estudis sol·licitats.

  • No admès/No admesa: no s'ha obtingut plaça per als estudis sol·licitats per aplicació de la nota de tall.

  • Exclòs/Exclosa: no s'ha presentat la documentació o la documentació que s'ha presentat no és correcta.

Les persones que han estat admeses i no tenen dret a gratuïtat, o amb gratuïtat però que han de pagar l'assegurança escolar obligatòria, han de fer el pagament de la matrícula en el termini següent:

El termini de reclamacions per errades de l'IOC en l’adjudicació de places és del 14 de desembre de 2018 (a partir de les 15.00 h) fins al 19 de desembre de 2018 (fins a les 13.00 h). Es poden consultar els horaris de les secretaries de la seu central de l'IOC o dels centres de suport d'FP en el web de l'IOC.