Matrícules

De l'11 al 19 de desembre s'obre el període de matrícula per als cursos de COMPETIC 3 a distància que ofereix l'IOC. Els cursos es realitzaran entre el 10 de gener i el 28 de març.

El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital del Departament d'Ensenyament. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

Durant aquest trimestre de tardor, més de 400 estudiants ja han obtingut el certificat de COMPETIC 3 a l'IOC. Amb l'atenció personalitzada d'un professor per a grups reduïts d'alumnat, una metodologia d'avaluació contínua i la realització d'un projecte final, fem compatible l'exigència i dedicació que requereix un curs d'aquest nivell amb la flexibilitat de cursar-lo a distància.

Trobaràs més informació sobre els requisits d'accés, estructura dels estudis, metodologia, oferta de cursos, preus i procediment de matrícula clicant en aquest enllaç: https://ioc.xtec.cat/educacio/competic