Notícies

El passat mes de juliol el nostre estudiant de DAM, Roberto García Córcoles, va fer la presentació final del projecte en el que va estar participant amb el grup GC Cat Risk StudioSM, que forma part de l’empresa Guy Carpenter, i dins el marc del mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT). La presentació es va dur a terme al Marsh & McLennan Innovation Centre a Dublín, Irlanda.

Guy Carpenter és un dels majors agents internacionals de reassegurances. Els seus principals clients estan al mercat de les assegurances i el seu objectiu principal és proporcionar assessorament al seus clients, mitjançant serveis analítics, que els permeti una millor gestió del risc.

El projecte va començar amb l’estudi de possibles adaptacions d'alguns dels elements del framework Model Suitability Analysis (MSA)®, propi de la companyia . Un cop analitzades les diferents possibilitats i amb l’orientació i supervisió de l’equip tècnic de l’empresa, es van establir els requeriments específics per desenvolupar una aplicació mòbil en tecnologia Android que permetés la navegació pels diferents tests disponibles a biblioteca de Model Suitability Analysis (MSA)® i que serviran per determinar el rendiment dels models de risc de catàstrofes mitjançant tot un conjunt d’informes estadístics. Es va treballar amb dades simulades i es va dissenyar un servidor virtual simulant l’entorn de producció per l’emmagatzematge i processament d’aquestes dades, i que permetia actualització en temps real.   

Guy Carpenter, mitjançant una carta de recomanació dirigida al Roberto, ha destacat la seva capacitat per treballar en equip, l’excel·lent rendiment i el seu compromís més enllà dels objectius originals del projecte, posant de relleu la importància d’aquest projecte en futures actuacions de l’empresa.

We are grateful for this work which he conducted as part of his training at IOC and which allowed us to envision the possibility to implement an actual application that would serve our clients and colleagues in the field.”

Guillermo Franco, PhD, ARe - Managing Director, Global Head of CAT Risk Research

Des de l’IOC volem felicitar al Roberto García per la feina desenvolupada i agrair a l’equip de GC Cat Risk StudioSM el tracte rebut en les visites prèvies dins el marc dels projectes Erasmus+ i el seu compromís amb la Formació Professional.