Notícies

Avui divendres 14 de setembre a la seu de l'IOC hem rebut la visita de l'Honorable Senyor Josep Bargalló, conseller d'Ensenyament, acompanyat pels directors generals de Centres Públics, Sr. Josep González Cambray, i la d'Educació Infantil i Primària, Sra. Maria del Mar Camacho.

Han visitat les nostres instal·lacions, han pogut parlar amb el personal d'administració i amb el professorat i, en acabat, s'han reunit amb l'equip directiu que els hi hem traslladat les nostres inquietuds i anhels.

El conseller ha anunciat l'elaboració del decret que donarà a l'IOC l'estructura i funcionalitat d'un centre tan específic com el nostre que dóna servei a tants i tants ciutadans del nostre país, tot apropant-los uns ensenyaments que, potser d'una altra manera, els serien inabastables.

En la trobada amb l'equip directiu ha destacat la voluntat, per part del Departament, de convertir l'IOC en un referent europeu pel que fa a la formació a distància i les noves oportunitats.

El Sr. Josep Bargalló ha expressat que “l’IOC és un institut molt potent que ofereix servei des de gent que no ha acabat secundària perquè l’acabi, gent que ha acabat secundària i vol fer batxillerat però no el pot fer per horari de treball, gent que vol formar-se en llengua, gent que vol formar-se en graus concrets de formació professional... Per tant dona un servei molt gran”.

Finalment hem coincidit que aquesta sigui només una primera trobada i que amb ella iniciem un camí conjunt de treball que condueixi a fer de l'IOC el centre en el qual tots tenim posades les nostres il·lusions: donar el millor servei possible a les persones que hi venen a estudiar.

+ info: