Matrícules

Del 17 al 26 de setembre s'obre el període de matrícula per als cursos de COMPETIC 3 a distància que ofereix l'IOC.

El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital del Departament d'Ensenyament. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

Quins requisits d'accés hi ha?

Per a poder obtenir el certificat  COMPETIC 3 cal haver obtingut abans el COMPETIC 2 o l'ACTIC 2. Totes les persones majors d'edat que tinguin qualsevol d'aquestes acreditacions poden matricular-se als cursos per a obtenir el COMPETIC 3.

Quins cursos oferim?

A l’IOC actualment oferim cursos a distància per assolir aquestes tres competències. Aquests cursos tenen una durada trimestral. L'oferta actual és la següent:

  • C4. Tractament de la informació escrita
  • C6. Tractament de la informació numèrica
  • C7. Tractament de les dades
  • C8. Presentació de continguts

En un mateix trimestre es pot matricular un màxim de dos cursos. D'aquesta manera és possible obtenir en tres mesos el certificat de COMPETIC 3.

Com s'estudia el COMPETIC 3 a distància?

Tots els cursos són completament en línia, i no hi ha cap activitat presencial. L'avaluació és continuada, amb quatre seqüències d'aprenentatge diferenciades i enfocades a la realització d'un projecte final.

Quin és el calendari del curs?

El curs comença el 8 d'octubrel i finalitza l'11 de desembre.

Com es fa la matrícula?

La matrícula es fa de forma telemàtica. Per a més informació, consulteu les instruccions de matrícula de l'apartat Competic del nostre web

Quin preu té cada curs?

Cada curs té un preu de 40 euros, que s'abona després que l'IOC validi la documentació amb els requisits d'accés.

Si teniu algun tipus de dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu competic@ioc.cat per a comentar-nos el cas.