Notícies

Amb motiu de la campanya sobre la “Promoció d'eines per integrar la prevencio en l'educació” de l'Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball, el nostre equip docent del CFGS Prevenció de riscos professionals -com a experts en la matèria- ha estat convidat a participar activament en el taller de dimarts 10 de juliol de 2018 organitzat pel centre de Barcelona del Instituto Nacional de Seguridad, Salud y Bienestar en el trabajo (INSSBT).

La formació en Prevenció de riscos laborals (PRL) abasta una àmplia varietat d'opcions, àrees d'actuació i nivells i sens dubte el paper del professorat -de qualsevol nivell- com a promotor de la cultura preventiva en la societat és cabdal.

I encara és més rellevant el paper del professorat de formació professional que prepara als tècnics i tècniques de diferents perfils laborals. Tots ells aconsegueixen la formació de nivell bàsic en PRL gràcies al mòdul de Formació i orientació laboral – ofert al nostre centre per a totes les titulacions. I, per aquells qui desitgin aconseguir el nivell intermedi de tècnic en PRL, tenen l'opció del títol CFGS de Prevenció de riscos (2000 h), referent dels centres educatius del nostre país en ser ofert per l'IOC des de fa ja més de 10 anys.