L'Institut Obert de Catalunya utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers en tots els seus serveis per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que accepteu el seu ús.
D'acord

Ajuda entrada al campus de l'IOC

El Campus IOC està reservat a la comunitat educativa de l'IOC. Podeu entrar utilitzant el vostre nom d'usuari i contrasenya. Aquest usuari i contrasenya s'obtenen en els períodes de matrícula de cada estudi.

Recuperar contrasenya

Si heu oblidat o perdut la vostra contrasenya haureu d'accedir al formulari per generar una nova contrasenya, on mitjançant el vostre nom d'usuari o l'adreça de correu amb què us vau registrar, us generarem i enviarem una nova contrasenya.

 

Certificat IOC necessari per la connexió segura

Per entrar al campus IOC cal que tingueu instal·lat el certificat de seguretat.

 

Instruccions

Per a l'entrada al campus i per a l'accés a la secretaria virtual s'utilitzen connexions segures. Les connexions segures permeten millorar la seguretat de les comunicacions:

  • Identifica el servidor web davant l'usuari.
  • Xifra les dades intercanviades entre l'usuari i el servidor.

Per tal de poder accedir al campus amb connexió segura, el vostre navegador web ha de tenir instal·lat el certificat arrel digital de l'Agència Catalana de Certificació, entitat que certifica la identitat del servidor de l'IOC.

 

Instal·lació del certificat

Si utilitzeu l'Internet Explorer, el certificat s'instal·larà automàticament la primera vegada que accediu al campus amb connexió segura.

Si utilitzeu el Mozilla Firefox descarregueu aquest certificat. Es mostrarà la finestra següent:

Pantalla opcions confiança en el certificat

Indiqueu que confieu en l'entitat per a les tres finalitats i premeu D'acord.

Si el navegador no us mostra la pantalla anterior de baixada de certificats i només us deixar descarregar l'arxiu .crt a una carpeta, el podeu desar i importar-lo des de les opcions de gestió de Certificats del navegador. Per posar un exemple, en la versió de Firefox 40.0.1 per GNU/Linux ho trobareu a "Preferències -> Avançat -> Certificats -> Visualitza els certificats -> Importa".

Si no utilitzeu cap d'aquests dos navegadors descarregueu el certificat i seguiu les instruccions.

 

Comprovació del certificat

Si voleu comprovar que el certificat està instal·lat correctament, proveu de visitar el campus de l'IOC utilitzant una connexió segura: https://ioc.xtec.cat/campus. Si podeu visitar la pàgina, ja teniu ben instal·lat el certificat.

 

Més informació

Per a més informació sobre certificats digitals visiteu la pàgina de l'Agència Catalana de Certificació.