Notícies

Divendres 31 de gener s'ha celebrat a la Casa del Mar de Barcelona la conferència anual del professorat de l'IOC, l'anomenada IOCcon20.

Enguany hem comptat amb l'extraordinària participació en la xerrada inaugural d'en Martin Dougiamas, el creador, fundador i CEO de Moodle, el programa sobre el qual corre el campus IOC i que ens permet realitzar no solament l'ensenyament-aprenentatge, sinó tota la comunicació entre els diferents membres de la comunitat educativa de l'IOC. Amb en Martin ens coneixem de la comunitat moodler des del llunyà 2003 en què vàrem posar en marxa el primer moodle v. 1.1. de Catalunya al campus "suport telemàtic.net" amb un curs de GES anomenat Naveguem per internet durant el trimestre de Tardor 2003.

Hi han assistit tots els professors de la plantilla de l'IOC, així com la subdirectora general de centres públics del Departament d'educació, que han gaudit dels diferents debats oberts per l'ocasió: sobre com potenciar l'oralitat, sobre materials educatius i sobre avaluació dels cursos.

Ha acabat l'acte amb un parell d'exposicions sobre les millores en el disseny que s'introduiran en la pròxima versió del campus de la que aviat gaudirem i d'allò que no ha de ser mai un professor d'ensenyament a distància.

La part presencial d'aquesta conferència ha acabat avui, però encara tenim un mes per continuar-la de forma virtual al si del nostre campus i poder, així, plantejar accions que ens ajudin a donar un millor servei als estudiants.