Notícies

Al llarg d'aquesta setmana l'IOC ha realitzat un seguit d'activitats en motiu del 25 de novembre, Dia internacional per l'Eliminació de la violència masclista.

Al llarg de la setmana, el hall del centre s'ha omplert de papallones de color lila, retallades i enganxades per tot el personal del centre. Amb l'objectiu de difondre els valors de l'associació El latido de las mariposas.

   

El dimarts 23 de novembre, es va realitzar una xerrada/col·loqui amb Ana de Miguel Álvarez, autora del llibre Ética para Célia. A la trobada realitzada per Meet amb 60 assistents es va reflexionar sobre les preocupacions de la societat actual vers la violència de gènere.

  En aquest enllaç es pot escoltar en format Podcast de la xerrada.

Avui dijous 25 de novembre, l'IOC s'ha adherit al manifest de la Generalitat de Catalunya, realitzant la seva lectura a les 12 del migdia davant de l'institut.

  

I també durant tota la setmana, en les comunitats d'estudiants dels diferents estudis, s'han programat espais de reflexió al voltant del tema on cadascú ha pogut realitzar la seva aportació. Entre totes elles es sortejarà properament, quatre exemplars del llibre Ética para Célia.

Agraïm l'esforç a totes les persones que han participat de qualsevol dels actes.