Matrícules

Del 14 al 18 de setembre s'obre el període de preinscripció per als cursos de COMPETIC 3 a distància que ofereix l'IOC.

El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital del Departament d'Ensenyament. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

Quins requisits d'accés hi ha?

Per a poder obtenir el certificat  COMPETIC 3 cal haver obtingut abans el COMPETIC 2 o l'ACTIC 2. Totes les persones majors d'edat que tinguin qualsevol d'aquestes acreditacions poden matricular-se als cursos per a obtenir el COMPETIC 3.

Quins cursos oferim?

A l’IOC actualment oferim cursos a distància per assolir aquestes competències. Aquests cursos tenen una durada quadrimestral. L'oferta actual és la següent:

  • C4: Tractament de la informació escrita (Tractament de text)
  • C5: Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment (Multimèdia)
  • C6: Tractament de la informació numèrica (Full de càlcul)
  • C7: Tractament de les dades (Bases de dades)
  • C8: Presentació de continguts

    Per poder aconseguir el certificat COMPETIC 3 cal superar com a mínim dos d'aquestes competències, i si se'n superen més, aquestes també es reflecteixen en el certificat. El certificat COMPETIC 3 detalla les competències que el seu titular ha superat per tal d'aconseguir-lo.

Com es fa la preinscripció i la matrícula?

La matrícula es fa de forma telemàtica. Per a més informació, consulteu les instruccions de matrícula de l'apartat Competic del nostre web