Notícies

Consulta de l'adjudicació de places

En el procés d'adjudicació de places de la matrícula del 1r semestre del curs 2020-21 per a l'alumnat nou d'FP han estat admeses totes les persones que, dins del termini, han presentat la sol·licitud de matrícula a un cicle formatiu i tenen la documentació correcta excepte als cicles següents, als quals només s’han admès les sol·licituds que compleixin les condicions segons els estudis presentats com a requisit d’accés indicades a continuació:

 • CFGM Cures auxiliars d'infermeria (220 places):
  • Amb títol d’ESO o equivalent (60%): s’han admès totes les sol·licituds excepte les que tenen una nota mitjana 5.00 a partir del número 1.800.
  • Amb PQPI i FP Bàsica (20%): s’han admès totes les sol·licituds.
  • Amb la resta d’estudis (20%): s’estableix una nota de tall de 9.30, és a dir, no es podran admetre notes mitjanes inferiors.
 • CFGS Integració social (375 places):
  • Amb títol de Batxillerat o equivalent (60%): s’han admès totes les sol·licituds.
  • Amb títol d’un CFGM (20%): acreditant formació addicional s’han admès totes, acreditant un CFGM afí s’estableix una nota de tall de 6.22 (no s’admeten notes mitjanes inferiors), i acreditant un CFGM no afí no se n’ha pogut admetre cap.
  • Amb la resta d’estudis (20%): s’estableix una nota de tall de 8.27, és a dir, no es podran admetre notes mitjanes inferiors.

La nota de tall s'aplica només a aquests cicles formatius per haver tingut una demanda superior a les places oferides.

 

S’han aplicat els criteris de prioritat establerts a la Resolució EDU/1130/2020, de 19 de maig: s’han admès totes les sol·licituds amb prioritats específiques acreditades dins el termini (laborals, esportistes d’elit, minusvalideses, etc.) i s’han aplicat els altres criteris de prioritat segons els estudis presentats.

També s’han hagut d’aplicar els criteris de desempat, ordenant les sol·licituds empatades per nota mitjana a partir del número 2767, segons el resultat del sorteig efectuat el 22 de juny de 2020 (després d’aquest número es torna a començar pel número 1).

El resultat de l'adjudicació de places es pot consultar des del 7 de juliol de 2020 a les 14.00 h accedint al Campus IOC: Secretaria FP > Matrícula > Entrada de dades > Dades personals.

L'estat de la matrícula (al final de la pestanya Dades personals) pot ser:

 • Matriculat/da pendent de pagament: s'ha obtingut plaça per als estudis sol·licitats.
 • No admès/No admesa: no s'ha obtingut plaça per als estudis sol·licitats per aplicació de la nota de tall o criteris de desempat.
 • Exclòs/Exclosa: no s'ha presentat la documentació dins el termini o la documentació que s'ha presentat no és correcta.

Les persones que han estat admeses i no tenen dret a gratuïtat, o amb gratuïtat però que han de pagar l'assegurança escolar obligatòria, han de fer el pagament de la matrícula en el termini següent:

El termini de reclamacions per errades de l'IOC en l’adjudicació de places és del 7 de juliol de 2020 (a partir de les 15.00 h) fins al 9 de juliol de 2020.