Notícies

Enguany la trobada internacional d'susaris de Moodle, la Moodle Moot Global 20, també s'ha virtualitzat i l'IOC, un any més, també hi és present.

Moodle és  el programa de codi lliure que crea entorns virtuals d'ensenyament i aprenentatge més utilitzat del món, entre ells el campus virtual de l'IOC. La Moodle Moot és una trobada de desenvolupadors i usuaris de moodle on es comparteixen experiències i es donen a conèixer novetats tecnològiques del programa.

L'IOC té una doble participació. Per una banda el professor David Pinyol presentarà les conclusions de l'estudi Are students reading their teacher's comments? (Els estudiants llegeixen els comentaris del professorat?). I per una altra, el dissenyador web Roger Segú, que col·labora amb el disseny del nou campus IOC, parlarà sobre Interactive components for teacher's authoring content al IOC (Component interactius per la creació de continguts del professorat de l'IOC).

Esperem que les experiències obtingudes a l'IOC siguin també d'utilitat a molts altres professionals de l'ensenyament en línia que utilitza moodle.