Notícies

Durant l'EDEN 2020 Annual Virtual Conference, que tindrà lloc del 21 al 24 de juny, l'IOC presenta la ponència titulada Are students reading their teachers ' comments? The impact of digital feedback in adult learning secondary education (Els estudiants llegeixen els comentaris que els fa el professor? L'impacte de les retroaccions digitals en l'aprenentatge dels estudiants de GES).

Des de fa un parell d'anys l'IOC pertany a EDEN, la Xarxa europea d'aprenentatge en línia i a distància. Aquesta Xarxa existeix per compartir coneixements i millorar la comprensió entre els professionals de l'eLearning i l'ensenyament a distància per promoure polítiques i pràctiques a tota Europa i més enllà. Hi participen, entre moltes altres, institucions tan destacades en aquest camp com la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) o The Open University.

Cada any EDEN celebra la conferència anual en una institució d'un país diferent i enguany corresponia a la Politehnica University de Timisoara (Romania). Però les circumstàncies sanitàries van fer canviar el format presencial pel virtual. Per això els professors de l'IOC que hi havien d'assistir han adequat la presentació al nou mitjà al qual, per altra banda, estem tan acostumats.

Estem segurs que les conclusions que se'n trauran ajudaran a molts altres professors a replantejar-se millores en la comunicació amb els estudiants.