Projectes

Us presentem una mostra més de projectes creats pels estudiants de GES de l'IOC en el marc a l'edició Primavera 2020 dels cursos del Projecte miniops, continguts oberts a l'abast de tota la comunitat educativa.

Els treballs corresponen a diversos miniops els projectes finals dels quals s'ajusten a propostes didàctiques diverses:

  • Pensar el totalitarisme: el projecte final consisteix a enregistrar un vídeo de l'estratègia del pensament en veu alta de l'estudiant a partir dels continguts i activitats reflexives i de recerca proposades en el curs.  Es tracta d'esperonar el raonament argumentat, tant individual com col·laboratiu, en la construcció del coneixement, concretament del pensament filosòfic que ha generat l'anàlisi dels totalitarismes en els pensadors, des de l'antiguitat fins avui. 
  • Ciència i pseudociència: els estudiants elaboren un treball publicable a la xarxa en què analitzen algun fet o teoria tot aplicant els criteris per diferenciar la ciència de la pseudociència i acarar-les de manera crítica.
  • Alimentació: els estudiants construeixen un treball final en format digital compartible (un vídeo o una presentació) en què mostren un àpat saludable, pensat i fet per ell, que s'adapti a criteris argumentats quant als valors nutricionals, els elements geogràfics i de sostenibilitat.

Estudiant: Carolina Rúbio Tomás (IOC Barcelona)

Totalitarisme vs consciència

 

Estudiant: Núria Vico Garijo (CFA Can Marfà - Mataró)

El papil·loma humà, vacuna VHP

 

Un estudiant presenta i analitza un plat, la tria de la recepta el porta més enllà de la seva comarca.