Projectes

El Projecte miniops —cursos de contingut obert de l'IOC— ha acabat recentment l'edició de Primavera 2020 amb la participació dels estudiants de GES.

A les aules dels cursos miniops del Campus IOC no hi ha professor, els estudiants hi treballen plegats i col·laboren entre ells en fòrums per construir un projecte final individual. Treuen el màxim del seu potencial a través de la interacció i amb l'ús de la tecnologia. Es tracta d'una metodologia activa en què aprenen junts a partir de la seqüència didàctica que cada miniop proposa.

Els estudiants de GES de l'IOC hi han participat activament des de casa i han lliurat treballs que ens han entusiasmat, per això volen mostrar-vos-els. Compartim amb tothom una selecció de projectes, en aquest cas són tres vídeos creats per estudiants inscrits al miniop "Fer un vídeo". Es tracta de tres microreportatges sobre temes diversos i amb tons ben diferents uns dels altres, tot i que en tots s'hi destaca una mirada molt personal i fina. Han estat enregistrats sense sortir de casa, durant el confinament.

L'enhorabona als estudiants.

  • Autor: Adrián Torres Guillén (Centre de suport CFA Valls)

Presonera a casa seva from Adrian on Vimeo.

  • Autor: Oliver Rodríguez Domínguez (Centre de suport CFA Anoia - Igualada)
  • Autor: feanvifeanvi: Estudiant apassionat per la música i les tècniques de so. El microreportatge conclou, a més, amb el jingle "Estudia a l'IOC", engrescador.