Notícies

El pròxim 28 de maig de 2020 a les 18 h es durà a terme la sessió informativa virtual (webinar) sobre l'obtenció del certificat de Formació pedagògica i didàctica per a aquelles persones que volen exercir de professor en algunes especialitats de Formació professional i en els Ensenyaments esportius.

L'objectiu d'aquesta sessió és proporcionar la informació sobre l'organització dels estudis, la metodologia i les eines que es posen a disposició dels estudiants per cursar els estudis a distància a través del Campus virtual de l'IOC.

S'explicaran les modalitats en què es pot cursar aquesta formació en funció de la dedicació de temps que es pugui dedicar als estudis. També s'informarà de com es porten a terme les pràctiques presencials en els centres educatius i el que comporta l'elaboració del treball final d'estudis. Finalment es facilitaran les orientacions que puguin ser necessàries per al procés de preinscripció i matrícula.

Al llarg de la sessió es recolliran les preguntes dels assistents i es respondran al final per aclarir dubtes. 

Abans d'assistir a la sessió es recomana la lectura detallada de la informació del web dels estudis. Es recomana especialment consultar les preguntes més freqüents relacionades amb aquesta formació clicant aquí.

La sessió es retransmetrà en directe des del canal Youtube dels estudis FPD.

Per participar en la sessió és necessari confirmar l'assistènciaFormulari de confirmació.