Notícies

Amb l'inici del 2n semestre del curs 2019-20 es tanca a l'IOC el desplegament dels estudis a distància del CFGS Animacions en 3D, jocs i entorns interactius. És a dir, els primers estudiants que es graduaran al juny d'aquest cicle, inicien ara el darrer mòdul, el del projecte final.

L'IOC és un dels tres centres públics que ofereixen aquest cicle. Els altres dos, però, l'Institut Mare de Déu de la Mercè i l'Escola de mitjans audiovisuals (EMAV), l'ofereixen en modalitat presencial mentre que nosaltres el fem totalment en línia.

Aquests estudis capaciten als graduats per generar animacions 2D i 3D per a produccions audiovisuals i per desenvolupar productes audiovisuals multimèdia interactius, integrant els elements i fonts que intervenen en la seva creació i tenint en compte les seves relacions, dependències i criteris d'interactivitat, a partir de paràmetres prèviament definits.

Al canal de Vimeo del cicle es poden veure algunes de les produccions dels nostres estudiants i podeu seguir les darreres notícies al Twitter del cicle.