Matrícules

Del 12 al 18 de desembre obrim el període de preinscripció per als cursos de COMPETIC 3 a distància que ofereix l'IOC. Els cursos es realitzaran al trimestre d'Hivern, entre el 13 de gener i el 23 de març de 2020.

El certificat COMPETIC és la certificació acreditativa de la competència digital del Departament d'Educació. A l’IOC pots estudiar a distància el nivell avançat d’aquesta certificació, l’anomenat COMPETIC3. Els certificats COMPETIC són equivalents a tots els efectes amb els certificats ACTIC.

El certificat COMPETIC 3 et facilitarà nous coneixements en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com l'obtenció d'una certificació que et permet la promoció professional.

El COMPETIC 3 s'estructura en cinc cursos diferents, que s'anomenen competències:

  • C4: Tractament de la informació escrita (Tractament de text)
  • C5: Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment (Multimèdia)
  • C6: Tractament de la informació numèrica (Full de càlcul)
  • C7: Tractament de les dades (Bases de dades)
  • C8: Presentació de continguts

Més de 300 estudiants ja han obtingut el certificat de COMPETIC 3 a l'IOC aquest darrer trimestre. Amb l'atenció personalitzada d'un professor per a grups reduïts d'alumnat, una metodologia d'avaluació contínua i la realització d'un projecte final, fem compatible l'exigència i dedicació que requereix un curs d'aquest nivell amb la flexibilitat de cursar-lo a distància.

Trobaràs més informació sobre els requisits d'accés, estructura dels estudis, metodologia, oferta de cursos, preus i procediment de matrícula clicant en aquest enllaç: https://ioc.xtec.cat/educacio/competic