Notícies

Amb motiu del 7è aniversari de l'exposició permanent del Museu de Matemàtiques de Catalunya a Cornellà de Llobregat, enguany s'ha organitzat una Marató de 12 hores de divulgació matemàtica que tingué lloc el passat diumenge 7 de febrer de 9 a 21 h en format virtual.

El Museu de Matemàtiques a Catalunya treballa per divulgar i estimular una imatge social positiva de les matemàtiques, apropant-les a les persones mitjançant experiències interactives i activitats de manipulació. Duu a terme moltes activitats divulgatives, la darrera de les quals ha estat aquesta Marató.

En aquesta Marató s'hi van fer diverses presentacions a través de videoconferència en dos torns, un al matí de 9 a 14 h en català i un altre a la tarda i vespre en castellà adreçat a participants d'altres parts del món on en aquell moment es feia de dia.

Un professor de l'IOC hi va participar activament tant en l'organització com en el desenvolupament de l'acte. És en David Pinyol, un enamorat de les Matemàtiques i gran innovador pedagògic.

Es pot veure la gravació de les seves intervencions en aquests vídeos: